Preskoči na glavno vsebino
Drava Bike

Bari ob Dravi
s pogledom na reko

Ob kolesarjenju na Dravski kolesarski poti, se lahko ustavimo in osvežimo s hladno pijačo v številnih barih, ki imajo pogled na reko Dravo.

Mitnica Muta

Mitnica Muta

Sprehodite se po športno-turističnem parku ob obrežju reke Bistrice in Drave, si oglejte zanimive fotografije na turističnih tablah in se ob odlični kavi ali osvežilni pijači sprostite na najlepši terasi v Dravski dolini.

V Mitnici so vam na voljo turistične informacije in prospekti ponudnikov iz širše okolice, prijazno osebje vam bo z veseljem svetovalo ogled zanimivih turističnih točk.

Več
Green Cafe Ruše

Green Cafe Ruše

Gostinski lokal, sredi narave ob nogometnem igrišču NK Pohorja v Rušah, poleg pestre izbire pijač, poskrbijo tudi za vaše najmlajše z velikim otroškim igralom. Kolesarji si lahko v Green Cafe Ruše v miru odpočijete in napolnite baterije, medtem ko bodo vaša kolesa na varnem.

Več
Drava Center

Drava Center

Bar je umeščen na plažo s pogledom na reko Dravo in Mariborsko jezero, kjer prevroče poletne dni prijetno osvežita hlad vode in zavetje dreves. Razvajaje se na na sončni in zunanji pokriti terasi, se okrepčajte z osvežilnimi napitki in prigrizki, okusno kavo in sladoledom.

Več
Teta Frida Limbuš

Teta Frida Limbuš

Tik ob Dravi, v krajinskem parku Mariborsko jezero leži sladka kavarna Teta Frida Čolnarna. Odprta je ob sončnih dnevih od pomladi do pozne jeseni. V objemu narave vam postrežejo s 100 % naravnim gourmet sladoledom in popolnoma naravnimi sladicami, ki jih proizvajajo v Čokoladni manufakturi Tete Fride, ki je tik ob kavarni.

Ranca Ptuj

Ob ptujskem morju, leži Ranca ptuj. Priljubljena točka za vse, ki se pridejo sproščat ob pogledu na ptujsko morje. Kolesarji se med kolesarjenju lahko spočijejo in spijejo kakšen osvežilni napitek ali kakšno drugo pijačo, npr. proteinski napitek za večjo moč.

Več