Preskoči na glavno vsebino
Drava Bike

Doživetja za avtodomarje

Ob Dravski kolesarski poti najdemo kotičke primerna tudi za tiste, ki svoj dom vozijo na štirih kolesih.

Ustavite se, parkirajte avtodom in zavijte na Dravsko kolesarsko pot.

Vodni park 
Radlje ob Dravi

Vodni park
Radlje ob Dravi

Vroče, dolgo poletje in dnevi obsijani s soncem vabijo na osvežitev v Vodni park Radlje! Osvežitev ponuja naravno plavalno jezero, kjer za čistočo vode in njeno kakovost skrbijo naravni organizmi. Zaplavajte med lokvanji, skočite s pomola ali se predajajte sončnim žarkom na zeleni plaži. Za vse avtodomarje, ki želijo zaplavati v naravnem jezeru, je omogočeno parkiranje svojega doma na kolesih. Avtodomom je na voljo elektrika in oskrba z vodo.

Več
Camping center 
Kekec

Camping center
Kekec

Camping center Kekec, ki je od centra mesta oddaljen le 6 km, se nahaja ob vznožju mariborskega Pohorja. Kamp se nahaja v prijetnem malem delu mesta Maribor, Radvanju. Za ljubitelje narave, pohodnike, adrenalinske junake, je kamp oddaljen le 300 metrov od gondolske žičnice ali sedežnice, ki vas pripeljeta na vrh Pohorja. 
Kamp ponuja trideset prostorov za avtodome in prikolice ter zeleno livado za šotore. Avtodomom in prikolicam so na razpolago električni in vodni priključki. Ločene sanitarije s toplo vodo so na voljo čez celo leto, prostori so ogrevani. Pri nas si lahko izposodite kolo, igrate nogomet, pripravite jedi z žara ali brskate po internetu. Kamp je odprt vse dni v letu.

Več
Terme 
Ptuj

Terme
Ptuj

Terme Ptuj so priljubljeno središče za aktiven, tudi družinski oddih v neposredni bližini najstarejšega slovenskega mesta Ptuj, saj se lahko v vodnem parku razposajeno zabavajo vsi družinski člani – tako poleti kot pozimi.

Kamp Terme Ptuj ima urejenih 120 kamping parcel, kjer lahko postavite šotor, prikolico ali avtodom. Parcele so leto urejene večinoma na travnati površini, določene imajo tudi dobro senco dreves. Omogočen je priklop na elektriko, na več mestih pa tudi pipa z vodo.

Več