Preskoči na glavno vsebino
Drava Bike
Hotel Mitra
Hotel Mitra
Hotel Mitra
Hotel Mitra
Hotel Mitra

Hotel Mitra

Bogata zapuščina zgodovine se pri nas prepleta z vsemi pridobitvami sodobnosti, ki jih potrebujete na potovanju ali poslovnem srečanju. Želimo, da se pri nas počutite kot doma, vselej ko obiščete Ptuj. Na voljo vam je 29 sob, od tega 25 dvoposteljnih in 4 suite za štiri osebe. Vse sobe so tematsko opremljene v petih stilih: secesija, srednji vek, sodobni stil, rimski in meščanski stil ter so sodobno opremljene.

Zjutraj vam za dobro jutro, v jedilnici s 55 sedeži, nudimo sveže pripravljen samopostrežni zajtrk, kjer lahko izbirate med mesnimi izdelki, siri, različnimi prilogami ali se posladkate z osvežilnimi kompoti.


Vsaka soba ima:
- interaktivno digitalno TV,
- hitri brezžični (brezplačen) dostop do interneta,
- interni telefon,
- mini-bar,
- tuš kabino, WC, sušilec za lase, higienske pripomočke, dežnik.


Zraven udobne namestitve so vam na voljo še zajtrkovalnica, lobi, kavarna, dva konferenčna salona, wellness salon Venera s finsko in turško savno ter jacuzzijem, bogata vinska klet Osterberger in sproščujoč atrij hotela - Mitrov vrt, ki je odmaknjen od mestnega vrveža.


Kolesarjem je na voljo wellness salon za sproščanje po napornem in aktivnem dnevu (cena 16 EUR/osebo) ter možnost degustacije širokega nabora vin iz naše avtentične vinske kleti Osterberger (obračunano po rednem ceniku). V okolici je veliko kolesarskih poti.

Prešernova 6, Ptuj
+386 (0)2 78 77 455
+386 (0)51 603 069