Preskoči na glavno vsebino
Drava Bike
Restavracija Vnukec
Restavracija Vnukec
Restavracija Vnukec

Restavracija Vnukec

Pričakujemo vas v Limbušu na Podpohorski vinski cesti, kjer se v prijetnem okolju prepustite užitkom ob domači hrani in odličnih vinih iz okoliškega vinorodnega območja. Tudi če ste romantična duša in bi želeli v dvoje ob svečah in v prijetni atmosferi nekaj pojesti, smo vam na voljo mi v Restavraciji Vnukec.

Ob nedeljah in sobotah vam ponujamo samopostrežni bife, ki Vam omogoča izbiro jedi po lastnem okusu. Poleg rib Vam naši kuharji pripravijo tudi druga gurmanska jedila in specialitete, tako da zadovoljijo še tako izbrani okus. V ponedeljek in torek tudi za večje skupine odpremo.


Ob klasični a la carte ponudbi nas gostje poznajo predvsem po domači babičini kuhinji, iz katere še posebej zadišijo gobova juha z ajdovimi žganci, z domačo zaseko, hišni krompirjevi svaljki, narezek s tunko, mesni ,,suši,, ter ostale domače dobrote. Hišna specialiteta je pohorska postrv v bučnem olju s ajdovo kašo z gobicami,odlični so razni ,,beefsteaki,, slastne so hišne slaščice in peciva: rezina Vnukec, čokoladni musse, edinstvena lahka ,,baklava,, skutina in jabolčna pita ... Pestra izbira sezonskih in tematskih jedi pa bo prav tako zadovoljila goste, kateri ne jedo mesa in mesnih izdelkov.

Bogata vinska karta slovenskih vinarjev pa je odlična spremljevalka naših jedi.

Ob Blažovnici 86, Limbuš
+386 (0)2 61 42 200
+386 (0)41 339 840