Preskoči na glavno vsebino
Drava Bike
Prevozi s kočijo Marko Potočnik
Prevozi s kočijo Marko Potočnik
Prevozi s kočijo Marko Potočnik

Prevozi s kočijo Marko Potočnik

Smo manjša lokalna kmetija iz vasice Laznica. V okviru dopolnilne dejavnosti na kmetiji se ukvarjamo z raznimi vožnjami s kočijo. To so npr. turistične vožnje, vožnje na porokah ali birmah, vožnje ob rojstnih dnevih, vožnje s kočijo ob uradnih dogodkih in na prireditvah … Vožnje izvajamo z enovprego in terensko kočijo, ki sprejme 4 potnike. Na nepozabne trenutke pa vas popelje naš konj Soni, slovenske hladnokrvne pasme.

Ponudba 1

Ob vikendih v lepem vremenu izvajamo turistične vožnje v krajinskem parku Mariborsko jezero, ki leži neposredno ob Dravski kolesarski poti. Vožnje s kočijo izvajamo po določenem urniku. Postojanka je na Drava centru, kjer se začne in zaključi 15-20 minutni krog vožnje. Vožnja poteka od Drava centra po gozdni poti v Studenškem gozdu, ob petju ptic in s pogledom na reko Dravo. Ker peljemo večino časa po gozdu, je vožnja udobna tako za potnike kot tudi za konja, saj nas prijetno hladi senca mogočnih dreves.

Ponudba 2

Pri nas si lahko po predhodnem dogovoru rezervirate turistično vožnjo s kočijo, ki traja cca. 1 uro, vozimo pa po lokalnih cestah Limbuš-Ruše, Limbuš-Maribor (Pohorje - spodnja postaja vzpenjače). Vožnja med drugim poteka tudi po gozdnih poteh v Studenškem gozdu, ki leži neposredno ob Dravski kolesarski poti. Vstopite lahko na poljubnem mestu, za katerega se prej dogovorimo. Na nepozabne trenutke pa vas popelje naš konj Soni, slovenske hladnokrvne pasme.

Delovni čas

  • ponudba 1: ob vikendih (sobota, nedelja) od 15. do 17. ure (april, maj, september, oktober); od 17. do 19. ure (junij, julij, avgust)*
  • ponudba 2: ponedeljek-petek v popoldanskem času po 16. uri, sob, nedelje in prazniki od 10. do 19. ure (delovni čas velja skozi vso leto)

*delovni čas se prilagodi vremenskim razmeram - vse spremembe glede urnika vožnje redno objavljamo na naši spletni strani, Facebook in Instagram strani.

Laznica 24, Limbuš
+386 (0)40 771 538