Preskoči na glavno vsebino
Drava Bike
Marenberški mladinski hotel
Marenberški mladinski hotel
Marenberški mladinski hotel

Marenberški mladinski hotel

Naj Radlje ne bodo samo vaš postanek na poti - naj bodo vaš cilj ... V objemu zelenih gozdov in hmeljevih nasadov vam v centru mesta Radlje ob Dravi nudimo ugodne prenočitvene kapacitete.

Mladim, kolesarjem, popotnikom, motoristom in drugim občasnim obiskovalcemhostel Radlje ob Dravi zagotavlja prenočišča, ovrednotena s petimi trikotniki. Na voljo je 16 eno-, dvo-, tro- in štiriposteljnih sob z 42 ležišči.

Sobe imajo TV, wi-fi in lastno kopalnico z wc-jem. Objekt je popolnoma prirejen invalidom, še posebej sta po invalidskih standardih urejeni dve sobi s skupno 7 ležišči. Hostel ima tudi dvigalo in lastno parkirišče, na voljo sta hramba koles in motorjev. Kapaciteto namestitev lahko po potrebi povečamo z dodatnimi ležišči, v kolikor potrebujete namestitev za večjo skupino. Gostje si lahko v dveh priročnih kuhinjah pripravijo razne napitke ali manjše obroke hrane, na voljo so tudi zajtrk, kosilo ali večerja. Gostom je na voljo še pralno-sušilni stroj v skupni priročni kuhinji v prvem nadstropju.

Zaradi svoje lege, neposredne bližine Športne hiše, Vodnega parka Reš, urbanega kolesarskega parka, številnih kulturnih in zgodovinskih znamenitosti, boste v hostlu svoje mesto našli športni klubi, ekipe, šolske in poslovne skupine, zaključne družbe, športni navdušenci, družine ter posamezniki.

Mariborska cesta 8, Radlje ob Dravi
+386 (0)41 771 178
Rezerviraj