Preskoči na glavno vsebino
Drava Bike
POSTCARD COUNTRY APARTMAJI
POSTCARD COUNTRY APARTMAJI
POSTCARD COUNTRY APARTMAJI
POSTCARD COUNTRY APARTMAJI
POSTCARD COUNTRY APARTMAJI

POSTCARD COUNTRY APARTMAJI

Doživite resnično nepozabno izkušnjo v Apartmajih Postcard Country, kjer se udobje in eleganca prepletata. Naši udobno opremljeni apartmaji, locirani na naslovu Zgornji Duplek 37F, vam nudijo mirno zatočišče v očarljivi vasici Spodnji Duplek v Sloveniji. Stopite na balkon in pozdravil vas bo osupljiv pogled na razprostrane poljane in valovite griče, ki ustvarjajo očarljivo kuliso za vaše bivanje.

Dva apartmaja in ena soba so oblikovani za vaše udobje in vključujejo klimatsko napravo in pokrito parkirišče za vaše brezskrbno bivanje. Prostorna dnevna soba ustvarja prijetno in vabljivo vzdušje, popolno za sprostitev po dnevu raziskovanja. Pripravite okusne obroke v popolnoma opremljeni kuhinji, ki vključuje vse potrebno, in uživajte v njih v udobnem prostoru za obedovanje. Apartmaji so skrbno opremljeni, da zagotovijo vaše udobje, z mehkimi posteljnino, udobnimi posteljami ter očarljivo atmosfero, ki vam bo pričarala občutek domačnosti.

Gostje lahko svoja kolesa varno shranijo v zaklenjenem prostoru za shranjevanje koles, parkirajo na zaščitenem pokritem parkirišču in napolnijo električna vozila.