Preskoči na glavno vsebino
Drava Bike
Vodni park Radlje ob Dravi
Vodni park Radlje ob Dravi
Vodni park Radlje ob Dravi
Vodni park Radlje ob Dravi
Vodni park Radlje ob Dravi
Vodni park Radlje ob Dravi

Vodni park Radlje ob Dravi

Vroče, dolgo poletje in dnevi obsijani s soncem vabijo na osvežitev v Vodni park Radlje! Osvežitev ponuja naravno plavalno jezero, kjer za čistočo vode in njeno kakovost skrbijo naravni organizmi. Zaplavajte med lokvanji, skočite s pomola ali se predajajte sončnim žarkom na zeleni plaži.

Naj vam pričaramo dan zabave, sprostitve in dobre družbe:

  • odigrajte set odbojke na mivki – mehka mivka vas pričakuje,
  • premagajte strah pred višino na naši višinski postaji - tik ob vodnem parku,
  • dajte kak gol nasprotni ekipi - sveže pokošena trava na igrišču vabi,
  • po dnevu, obsijanim s soncem, vas naša terasa vabi na osvežitev in opazovanje prekrasnega sončna zahoda.

Za žejo in lakoto poskrbijo na prostorni, sončni terasi, kjer vam nudijo pester izbor hrane in pijače, otrokom pa so na voljo velika igrala. Vsakodnevno vas bomo presenečali z bogato izbiro različnih burgerjev in raznih sladoledov. V Vodnem parku Radlje je urejeno tudi parkirišče za avtodome, gostje si lahko izposodijo električna kolesa, s katerimi se podajo na raziskovanje okolice.

Glamping - Luštne mlinske hiške

Lesene hišice, ki so postavljene med pšenična polja, spominjajo na stare lesene mline na vodi, ki so nekoč obratovali na Dravi. V celoti izdelane iz lesa nam dajejo občutek topline in udobja. Okrogla okna in steklena vrata, ki se odpirajo v naravo, dajejo pridih romantike, zaradi česar je namestitev zagotovo nekaj posebnega.

V klimatiziranih hiškah lahko prespijo 4 osebe, saj hiška vsebuje v spodnjem delu zakonsko posteljo, v gornji etaži pa dodatno posteljo za 2 osebi. Privoščite si lahko okusen zajtrk, ki vam ga postrežejo na terasi vodnega parka.

»Luštne» vabijo vse, ki želijo preživeti oddih v zeleni oazi, vse, ki se želijo prebujati v miru in tišini, in vse, ki želijo občudovati sončni zahod v rahlem pozibavanju viseče mreže.

Radlje ob Dravi
+386 (0)41 771 178
Rezerviraj