Preskoči na glavno vsebino
Drava Bike
Marenberg Cafe
Marenberg Cafe

Marenberg Cafe

Marenberg Cafe – mestna kavarna pričara zadovoljstvo še tako zahtevnega gosta. Dnevno sveže pripravljena lokalna hrana, hišne sladice, prijazno osebje in lokacija v centru mesta dajejo lokalu poseben čar.

V prijetnem ambientu v notranjosti ali na pokriti letni terasi vam postrežemo s svežo in nič vnaprej pripravljeno hrano z vrhunsko postrežbo. Marenberg Cafe – mestno kavarno lahko obiščete v času dnevnih malic in kosil, kjer izbirate med različnimi meniji ali izberete meni po vašem okusu po izjemno ugodnih cenah.

V popoldanskih in večernih urah vam nudimo različne specialitete iz naše redne ponudbe jedi, ribjih jedi, testenin, solatnih krožnikov in specialitete sezonskih jedi ob kozarčku rujnega skrbno izbranih ponudnikov ali pa poskusite najboljšo kavo v mestu, prestige bar kavo!

Marenberg Cafe – mestna kavarna je ob predhodni rezervaciji primerna za druženje in praznovanje različnih poslovnih priložnosti in osebnih življenjskih dogodkov: rojstnih dni, obletnic, krstov, obhajil, birm itd. Marenberg Cafe – mestna kavarna sprejme 80 gostov.

Marenberg Cafe je najdete tik ob cesti Maribor - Dravograd. Gostom so neposredno pred lokalom na voljo parkirna mesta tako za avtomobile kot tudi za kolesa.

DELOVNI ČAS:

Ponedeljek-četrtek: 6.00-21.00
Petek-sobota: 6.00-22.00
Nedelja: 9.00-15.00
Prazniki: zaprto

Mariborska cesta 6, Radlje ob Dravi
+386 (0)51 230 422