Preskoči na glavno vsebino
Drava Bike
Novica

Kolesarsko potepanje po Štajerski z družino Roglič

Vrhunski slovenski kolesar Primož Roglič z veseljem izkoristi prosti čas za potepanje s svojo ženo Loro in otrokoma.
Pridružite se jih na njihovem kolesarskem potepanju po vinorodni Štajerski.


Mlada družina Rogličevih
prevozi številne vzpone, prelaze in neskončne kilometre. Tako na cesti kot tudi v življenju družine profesionalnega kolesarja. Navdihujočo športno pot Primoža Rogliča že vrsto let na številnih področjih podpira njegova žena Lora Roglič Klinc z otrokoma. Primož vsak kilometer izkoristi za trening. Cesta od Ljubljane do vzhodnega dela Slovenje je zanj dobra priprava na prihajajoče večdnevne dirke. Lora se z otrokoma na pot odpravi z avtodomom. Z njim prepotujejo neskončne ceste po dirkah po Evropi. Življenje v harmoniji z naravo je za Rogličeve prava formula, da si naberejo energijo za številne podvige, ki jih čakajo v kolesarski sezoni.

Trening med družinskim oddihom je Primož združil tudi z odkrivanjem ene najdaljših kolesarskih poti v Evropi, ki na 710 kilometrih povezuje štiri države: Italijo, Slovenijo, Avstrijo in Hrvaško. Zapeljal se je po 4. etapi Dravske kolesarske poti - Drava Bike. Na poti je Primož srečal številne kolesarje, ki so ga navdušeno pozdravili.

Navijači Primoža občudujejo kot boga, je v enem od intervjujev povedala Lora. Njegova osebnost je večja od kolesarstva. Ljudje v njem vidijo človeka, ki pooseblja, kako se je v življenju treba boriti in verjeti vase.

Celotno zgodbo kolesarskega potepanja po Štajerski z družino Roglič najdete TUKAJ.

Fotografije: STO

Kolesarsko potepanje po Štajerski z družino Roglič
Kolesarsko potepanje po Štajerski z družino Roglič