Preskoči na glavno vsebino
Drava Bike
Novica

Namigi za kolesarsko raziskovanje

Bi se radi za nekaj dni umaknili od vsakdanjih obveznosti in mestnega vrveža? Preverite namige, ki smo jih za vas pripravili na RRA Podravje - Maribor. Doživite nekaj novega, drugačnega. Vabimo vas na kolesarsko raziskovanje in odkrivanje skritih kotičkov. Dravska kolesarska pot - Drava Bike je kolesarska hrbtenica, na katero vežemo vse ostale kolesarske poti. Odkrijete kolesarske poti, ki se navezujejo na Dravsko kolesarsko pot - Drava Bike. Ustavite se pri ponudnikih Drava Bike - razvajajte svoje brbončice z edinstveno kulinariko, prespite v udobnih in unikatnih nastanitvah. Privoščite si počitek na enem izmed 20tih počivališč ob Dravski kolesarski poti. Povzpnite se na bližnje hribe in odkrijte razglede na mogočno reko Dravo in okoliške hribe.

Dravska kolesarska pot - Drava Bike je kolesarska hrbtenica, na katero vežemo ostale kolesarske poti.

BIKE Jeruzalem Slovenija

BIKE Jeruzalem Slovenija poteka med mehko zaobljenimi vinskimi griči s terasastimi vinogradi, mimo mešanih gozdov in čudovitih razgledov. Večina poti poteka po manj prometnih cestah, gozdnih in makadamskih poteh in so v obe smeri označene.


Kolesarska pot Kozjak

Doživite očarljivo Kolesarsko pot Kozjak, ki povezuje Maribor s Kungoto in avstrijsko mejo. Večina poti poteka po manj prometnih cestah, gozdnih in makadamskih poteh in je delno označena. Pri številnih vinogradnikih si privoščite sproščujoč oddih in okusite najboljša vina vinorodnega okoliša. Kolesarska pot Kozjak ni le kolesarska pustolovščina; gre tudi za kulinarično popotovanje. Razvajajte svoje brbončice z lokalnimi kulinaričnimi dobrotami in uživajte v fuziji kulture in kulinarike, ki zaznamuje to območje. Odkrijte popolno združenje narave, vina, kulinarike in aktivnega načina življenja!


Štrekna

Štrekna je kolesarska pot, speljana po opuščeni trasi nekdanje železniške proge, ki je povezovala Velenje z Dravogradom. Ime kolesarske poti izhaja iz dejstva, da je kolesarska pot speljana po opuščeni železnici oz. t. i. "štreki".


BIKE Maribor

BIKE Maribor je krožna pot (v obe smeri) okoli Maribora in okoliških naselij, razdeljena na 7 delov/odsekov. Kolesarska pot je speljana po obstoječih lokalnih in mestnih cestah ter ulicah, javnih poteh, kolesarskih stezah in deloma po kolesarskih stezah ob državni cestah.


BIKE Radlje

BIKE Radlje - raziščite lepote Dravske doline in Kozjaka na kolesu, vse ob občudovanju naravnih lepot in uživanju v aktivnem dnevu na prostem.