Preskoči na glavno vsebino
Drava Bike
City Map B&B Hotel
City Map B&B Hotel
City Map B&B Hotel
City Map B&B Hotel
City Map B&B Hotel

City Map B&B Hotel

Butični B&B design hotel City Map se nahaja v Mariboru, v neposredni bližini Koroškega mostu in le 2 km iz centra mesta, dobesedno na trasi Dravske kolesarske poti. Čarobni pogled na staro srednjeveško mestno jedro (Lent z najstarejšo trto na svetu) in reko Dravo vas bo vsekakor zvabil na sprehod ob rečnem nabrežju. Do centra mesta je samo nekaj minut hoje.

Nizkoenergetski hotel, zgrajen iz naravnega materiala - lesa, vas bo najprej navdušil z moderno minimalistično obliko čistih linij, v notranjosti pa fasciniral z izvirno oblikovanim interijerjem - delom lokalnih mojstrov in arhitektov. Celoten interier hotela vam bo skozi zemljevide in fotografije vinogradov in kleti v okolici mesta na vsakem koraku predstavil vinsko ponudbo Štajerske, največje slovenske vinorodne pokrajine. Mesto Maribor je že skoraj tisočletje povezano z vinom.

Velike svetle klimatizirane dvoposteljne (8 sob) in triposteljne sobe (5 sob) ter 4 apartmaji bodo zagotovo navdušili vse sodobne urbane popotnike. Na svoj račun bodo še posebej prišli vinoljubci, ki jih bo v sobi presenetil moderen hladilnik z vrhunskimi lokalnimi vini, in kolesarji, ki jim hotel ponuja specializirano ponudbo. Sobe so opremljene s satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, brezplačnim WiFi internetom, sefom in zasebno kopalnico s prho, sušilcem za lase in umivalnikom iz rečnega kamna, ki je umeščen na leseno podlago stare štajerske vinske preše iz leta 1897.

Vsak dan je na voljo samopostrežni zajtrk, svoje prevozno sredstvo pa lahko brezplačno parkirate na ograjenem zasebnem parkirišču ob hotelu ali v garažni hiši pod hotelom. Glavna železniška in avtobusna postaja sta oddaljeni 2,5 km, do vznožja Pohorja pa je le 3 km. Po dogovoru in za doplačilo je na razpolago storitev prevoza/transferja ter možnost individualnih vodenih raziskovanj okolice z lokalnimi interpretativnimi vodniki in zasebnim sommelierjem. S kolesom ali peš ste v mestu samo v nekaj minutah.

Obrežna ulica 33, Maribor
+386 (0)2 614 55 66
+386 (0)41 674 527
Rezerviraj