Preskoči na glavno vsebino
Drava Bike
Terme Ptuj - Sava Hotels & Resorts
Terme Ptuj - Sava Hotels & Resorts
Terme Ptuj - Sava Hotels & Resorts
Terme Ptuj - Sava Hotels & Resorts

Terme Ptuj - Sava Hotels & Resorts

Terme Ptuj so priljubljeno središče za aktiven, tudi družinski oddih v neposredni bližini najstarejšega slovenskega mesta Ptuj, saj se lahko v vodnem parku razposajeno zabavajo vsi družinski člani – tako poleti kot pozimi. Najbolj razigrani boste lahko lovili adrenalinske užitke na toboganih ali šteli dolžine v olimpijskem bazenu, medtem ko se lahko bolj umirjeni podate v svet razkošnih savn ali si privoščite katero od storitev Valens Augusta wellnessa v slogu starega Rima. Grand Hotel Primus****S, Bungalovi***, Kamp**** s počitniškimi hišicami ter Glamping Vinska vas so izhodišče za številna kolesarska potepanja, primerna za družine ali zahtevnejše kolesarje. Doživite neokrnjeno naravo, mir ptujske okolice, hkrati pa izkoristite vse kar vam ponujata mesto in Terme Ptuj.

Ponudba za kolesarje:

  • izposoja in hrambo koles,
  • zemljevidi,
  • možnost pranja oblačil,
  • vodeni izleti po okolici.

Lučaj od središča Ptuja, ob reki Dravi, je v sklopu Term Ptuj urejen kamp, ki je odprt vse leto. Svoj prostor v njem bodo našli vaši šotori, prikolice in avtodomi. Prav posebna je ponudba Glampinga Vinska vas, urejena v čisto pravih vinskih sodih. Gostje lahko uživajo v vseh radostih, ki jih ponujata notranji in zunanji Termalni Park, obiščejo hotelsko kopališče s savnami ali si privoščijo brezskrbno sprostitev v Wellnessu Valens Avgusta Grand Hotela Primus.

Restavracija Zila v Termalnem parku Ptuj

Restavracija se nahaja v kompleksu kopališča Termalni Park. Gostje lahko izbirajo med dnevnimi obroki (zajtrk, malica, samopostrežno kosilo in večerja), hitro hrano in a la carte ponudbo. Poleti je gostom na razpolago tudi prostorna terasa z naravno senco.

Pot v toplice 9, Ptuj
+386 (0)2 74 94 506
Rezerviraj