Preskoči na glavno vsebino
Drava Bike
Novica

Krompirjeve počitnice in jesen na Dravski kolesarski poti

Bi se radi za nekaj dni umaknili od vsakdanjih obveznosti in mestnega vrveža? Doživite nekaj novega, drugačnega. Vabljeni, da se zapeljete po Dravski kolesarski poti, ki ponuja doživetje za vsakim zavojem. Ponudniki ob Dravski kolesarski poti so za vas pripravili posebno ponudbo.

Foto: Razgled na Dravo s HE Mariborski otok in Mariborskim jezerom ter na Pohorje (Karmen Razlag).

Mitnica Muta

Pred Mitnico v Muti so pripravili Jesenski foto kotiček. Vsak ponedeljek bodo izbrali najlepšo oziroma najbolj izvirno fotografijo, ki jo boste objavili in označili Turizem Mitnica Muta. V Mitnici pravijo: "Vaša naloga je samo, da pridete k nam polni domišljije. Naša naloga pa, da vas nagradimo.". Nagrada je vroča čokolada po izbiri.

V petek, 27. 10. 2023 od 22. ure dalje pripravljajo zabavo za Halloween (DJ Ukac).

Halloween party v Green Caffe

V torek, 31. oktobra ob 20. uri v Green Caffe v Rušah pripravljajo Halloween party (DJ, poslikave, predstava z ognjem, party pijača).

Čokoladna vas | Čokolada in vino

Uživajte v čokoladno rajski izkušnji ali si popestrite jesensko bivanje v izbrani glamping hiški v Chocolate Village resortu.

Privoščite si masažo z oljem ali čokolado (za 2 osebi), posladkajte se z degustacijo čokoladnega vina, s čokoladno kreacijo v Teti Fridi in se prepustite vrsti drugih čokoladnih doživetij.

VELJAVNOST PONUDBE: 3.10.-3.12.2023. Preverite aktualen Cenik.

Hostel Pekarna (MKC Maribor)

Mladinski kulturni center Maribor v času Krompirjevih počitnic organizirajo počitniške kuharske delavnice (30. 10., 2. 11. in 3. 11. 2023) in sicer za otroke od 1. do 7. razreda osnovne šole. Več informacij in prijavnico najdete tukaj.

Miklavž na Dravskem polju

Petek, 27. 10. 2023: Noč čarovnic v Miklavžu na Dravskem polju ob 17.00 Amfiteatru s pestrim dogajanjem za otroke (primerno za otroke do 10 let). Več informacij.

Krompirjeve počitnice v Temah Ptuj

V času Krompirjevih počitnic bo v Termah Ptuj vsak dan zaznamovan s pestrim dogajanjem. Poleg vodnih vragolij in športnih aktivnosti na prostem vas čaka še dodatna družinska animacija in aktivnosti kot so: peka kostanjev, tombola za vso družino in mini kino za otroke. Nepozabne termalno obarvane jesenske družinske počitnice 2023 lahko še vedno rezervirate na povezavi: https://bit.ly/3r5nQRp.

V ponedeljek, 30. 10. 2023 vas vabijo na na čarobno noč čarovnic, kjer se bo vse vrtelo okoli čarovnice Tine in njenih čarovniških prijateljev. Na seznamu dogodivščin bodo čarovniški triki, čaranje in obilica zabave. In ne samo to…obeta se tudi magična predstava »Liki in čarovniški triki«.

Jesen v Halozah

Sedemnajst Haloških ponudnikov vas bo razvajalo vsako soboto v oktobru in še prvi dve v novembru od 13.00 – 20.00 na kar enajstih različnih idiličnih haloških lokacijah. Med drugim v Cirkulanah, Zavrču in Vidmu pri Ptuju.

Ob čudovitih razgledih in dobri družbi se boste razvajali ob moštu, mlademu vinu, pečenem kostanju, ocvirkovki, haloški gibanici, kisli juhi z bučnimi žličniki, pečenicah z zabeljenim zeljem in praženim krompirjem, gobovi juhi, haloškem sendviču s tunko in ostalimi kulinaričnimi dobrotami. Več informacij.

Krompirjeve počitnice in jesen na Dravski kolesarski poti
Krompirjeve počitnice in jesen na Dravski kolesarski poti
Krompirjeve počitnice in jesen na Dravski kolesarski poti
Krompirjeve počitnice in jesen na Dravski kolesarski poti
Krompirjeve počitnice in jesen na Dravski kolesarski poti
Krompirjeve počitnice in jesen na Dravski kolesarski poti